Vacatures

Wie gaat er met ons mee naar The Gambia?

We hebben een app ontwikkeld om betalingen te doen en te ontvangen, zonder bankrekening, zonder internet of telefoonverbinding!

Dit nieuwe betalingsproduct is ontwikkeld voor Afrika omdat 60% van de Afrikaanse bevolking geen bankrekening heeft. Het product willen we als eerste gaan lanceren in The Gambia omdat we daar bekend zijn met de markt en de inwoners.

Het betalingsproduct dat we ontwikkeld hebben gaat de bankwereld op z’n kop zetten! En AfriCel met AfriPay, de Telenet en KPN van Afrika, gaat dat zeker merken.

Want ons betalingsproduct werkt volledig offline en zonder telefoonverbinding, en is ook nog eens gratis te gebruiken. Een bankrekening is niet nodig!
Als de app credits op- of afgewaardeerd moeten worden gaat dit wel via een internetverbinding van en naar de bank.

We zoeken…

Om dit product goed in de markt te zetten hebben we een marketing medewerker en een Flutter Dart ontwikkelaar nodig.

Marketing medewerker: Heb je aantoonbare marketing en reclame ervaring? Heb je ook al zelfstandig een marketingplan opgezet en uitgevoerd? Vind je het ook leuk om met ons team naar The Gambia te gaan om daar het marketingplan uit te rollen? Als je ook nog goed Engels spreekt en schrijft, neem dan contact met ons op.

Flutter Dart ontwikkelaar: We hebben nu een mock-up van de app gemaakt om het uit te testen. Daarom willen we het professioneel op gaan zetten, uitzonderlijk goed testen, en uitrollen in The Gambia. Hiervoor hebben we ook nog een Flutter en Dart Software Ontwikkelaar nodig.

Heb je aantoonbare ervaring met Flutter en Dart? Vind je het ook leuk om met ons team naar The Gambia te gaan om daar te zorgen voor de ondersteuning? Spreek je ook nog goed Engels? Neem dan contact met ons op.

Wat we bieden?

Tja, dat gaan we hier niet vermelden omdat het eigenlijk te mooi en te veel is. We beloven je dat je versteld zal staan!

Bel naar Andre Janssens op +32 (0)468 28 26 86 of e-mail naar andre@caldora.nl

Bij voorbaat dank.

#android #ios #engineer #bank #marketing #flutter #dart #pesapesa

Neem contact met ons op    Hulsbergstraat 30, 5045 BE Tilburg, Nederland

    Hulsbergstraat 30, 5045 BE Tilburg, Nederland      Contact Us