ANRO Grafische Vormgeving is opgericht op 13 juli 1992. ANRO werd opgericht om diverse diensten te gaan verlenen voor bedrijven grafische uitingen nodig hadden zoals menukaarten, visitekaartjes etc, maar er bijna geen betaalbare vormgeving bedrijven waren. Toen.

Dit hebben we een aantal jaren gedaan totdat we met Transcom in contact kwamen om software te gaan ontwikkelen voor taxicentrales. Dit hebben we tot 2002 gedaan. Waarbij de UTC wel de grootste klant was voor ANRO.

In 2005 zijn we gestart met het product WinGym. Een client server ledenadministratie en toegangscontrole voor sportcentra. Dit software pakket werd een hand gelopen ‘hobby’ en op het hoogtepunt meer dan 70 sportcentra WinGym gebruikten. Let er wel, WinGym werd naast de werkzaamheden gedaan voor Dacon ECP BV!

Omdat na 2011 steeds meer vraag kwam naar een online versie van WinGym en daar geen tijd voor was, zijn we WinGym gaan afbouwen. Per juli 2019 is WinGym gestopt en zijn de overgebleven klanten overgestapt naar Epass-Online.

En per 30 november 2019 is de eenmanszaak ANRO ook gestopt.

Was een mooie tijd geweest, veel geleerd, veel gedaan, lachen, huilen, zweten, noem maar op. Wij van ANRO danken u wel voor de jaren dat u klant bij ons was! We zien u graag terug bij Caldora BV.

Tot ziens.